9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da Gümrük Kaçağı Operasyonu: 9 Bin 700 Paket Sigara Ele Geçirildi

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Batman-Gercüş kara yolunda yaptıkları operasyonda bir kamyoneti durdurdu.

Yapılan aramada kamyonetin kasasında gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Matkap kullanılarak sökülen plakanın altından çıkan gizli bölmede 9 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Araç, Il Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesine çekilerek şüpheliler gözaltına alındı. Hakkında yasal işlem yapılan 2 şüpheli, adalet karşısına çıkarılacak.

Related Posts

İsrail’in saldırıları sürüyor: İranlı generaller hedef alındı

İsrail’in saldırılarında Devrim Muhafızları İstihbarat Kurumu Başkanı Muhammed Kazımi ve iki generalin hayatını kaybettiği bildirildi.

İran’dan İngiliz savaş gemisine müdahale: Uçak gemisini apar topar Akdeniz’e yolluyorlar

İran Donanması, terör devleti İsrail’in füze saldırılarını yönlendirmek için Kuzey Hint Okyanusu’na giren bir İngiliz savaş gemisinin tespit edildiğini ve gemiye müdahale edildiğini duyurdu. İngiltere, gelişme sonrası Akdeniz’e uçak gemisi ve askeri unsurlar sevk etme kararı aldı. İngiliz medyası, geminin ağırlıklı olarak Eurofighter savaş uçaklarını taşıyacağını belirtti.

İmamoğlu’ndan LGS sınavına girecek gençlere mesaj

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Haziran 2025 günü Liselere Geçiş Sınavına girecek gençlere hitaben bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Ben sizin yeteneklerinizi, kapasitenizi, çalışkan ve dürüst bir nesil olduğunuzu çok iyi biliyorum.” dedi

CHP’li Yavuzyılmaz: İBB aracının Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına tahsis edildiğini tespit ettik

CHP’li Yavuzyılmaz: İBB aracının Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına tahsis edildiğini tespit ettik

Ezana da savaş açtılar: Aşırı sağcı Ben-Gvir ‘mantıksız gürültü’ demişti, harekete geçtiler

İsrail polisi, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in direktifleri doğrultusunda, 3 camide ezanları susturmak için yaptırım raporu düzenledi. Ben-Gvir daha önceden yaptığı açıklamada “Mantıksız gürültünün azaltılmasına yönelik bir politikaya öncülük etmekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Zelenski’den Rusya’ya yaptırım açıklaması: Trump ile görüşmek istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kanada’da düzenlenecek G7 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya’ya karşı yaptırımlar hakkında görüşmek istediğini söyledi.