Vatandaşlar Rota Bakırköy’den memnun

Bakırköylü Vatandaşlar Ücretsiz Ring Hizmetinden Memnun

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık ücretsiz ve konforlu bir toplu taşıma deneyimi yaşıyorlar. Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılan ‘Rota Bakırköy’ ring seferleri büyük ilgi görüyor.

Yeşilköy-Yeşilyurt arasında sefer yapan ring aracı, Yeşilköy Çiroz Mevkii, Boğaziçi A.Ş., Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu, İstasyon Caddesi, Gazi Evrenos Caddesi, Anafartalar, Fener Yolu, Sipahioğlu, Yeşilyurt güzergahını takip ediyor. Yeşilyurt-Yeşilköy arasında ise; Yeşilyurt, Sipahioğlu, Fener Yolu, Mecidiye Camii, Çocuk Parkı, Pazar Yolu, Ziya Erdem, Yeşilköy Çiroz Mevkii güzergahında hizmet veriyor ve saat başı sefere çıkıyor.

Hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunan ring aracını kullanan vatandaşlar, bu hizmetin yaşamlarını kolaylaştırdığını ifade ederek Bakırköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Related Posts

İran’dan İngiliz savaş gemisine müdahale: Uçak gemisini apar topar Akdeniz’e yolluyorlar

İran Donanması, terör devleti İsrail’in füze saldırılarını yönlendirmek için Kuzey Hint Okyanusu’na giren bir İngiliz savaş gemisinin tespit edildiğini ve gemiye müdahale edildiğini duyurdu. İngiltere, gelişme sonrası Akdeniz’e uçak gemisi ve askeri unsurlar sevk etme kararı aldı. İngiliz medyası, geminin ağırlıklı olarak Eurofighter savaş uçaklarını taşıyacağını belirtti.

İmamoğlu’ndan LGS sınavına girecek gençlere mesaj

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Haziran 2025 günü Liselere Geçiş Sınavına girecek gençlere hitaben bir paylaşım yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Ben sizin yeteneklerinizi, kapasitenizi, çalışkan ve dürüst bir nesil olduğunuzu çok iyi biliyorum.” dedi

CHP’li Yavuzyılmaz: İBB aracının Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına tahsis edildiğini tespit ettik

CHP’li Yavuzyılmaz: İBB aracının Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına tahsis edildiğini tespit ettik

Ezana da savaş açtılar: Aşırı sağcı Ben-Gvir ‘mantıksız gürültü’ demişti, harekete geçtiler

İsrail polisi, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in direktifleri doğrultusunda, 3 camide ezanları susturmak için yaptırım raporu düzenledi. Ben-Gvir daha önceden yaptığı açıklamada “Mantıksız gürültünün azaltılmasına yönelik bir politikaya öncülük etmekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Zelenski’den Rusya’ya yaptırım açıklaması: Trump ile görüşmek istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kanada’da düzenlenecek G7 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya’ya karşı yaptırımlar hakkında görüşmek istediğini söyledi.

Burada kiralar 500 yıldır aynı: Karşılığında her gün bunu yapmanızı istiyorlar

Avrupa’da ve özellikle Türkiye’de artan kiralar neredeyse her gelir kesimini zorlarken; Almanya’da bulunan tarihi bir konutun 500 yıldır değişmeyen kira politikası yeniden gündeme geldi. Burada yıllık kira sudan ucuz, ancak ev sahipleri sizden her gün bir şey yapmanızı istiyor…