Taşeron tetikçi: Fransa’da başladı, Bursa’da devam etti, cezaevinde bitti

Fransa’da Yaşanan Şok Edici Olay

Fransa’da yaşayan Gülizar-Kamil A. çiftinin kızları Aysel T., iddiaya göre, sekiz yıl önce aynı ülkede yaşayan akrabası İdris A. ve oğlu Çağlar A. tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Yaşanan bu olay sonrasında müteahhitlik yapan Kamil A., harekete geçti. Bursa’ya gelen ve kendisi gibi müteahhitlik yapan İdris A.’yı vurdurmak için 60 bin eurodan üç tetikçi tuttu. Ön ödeme olarak Paris’te 45 bin euro ile İdris A.’nın ve Bursa’daki konutunun fotoğraflarını verdi.

Olayların Şaşırtıcı İzleri

Ragıp S. ve iki arkadaşı, 600 bin lira karşılığında işi devraldı ve İdris A.’yı önce evinde ve otomobilinde kurşunladı, ardından bacağından yaraladı.

İdris A., verdiği ifadesinde, Fransa’da beraber inşaat işleri yaptığı akrabası Aysel T.’nin eşi Tufik T.’nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti

Sonuç Korkunç

Kamil A.’nın eşi Gülizar A. ve oğlu Ömer A., Ragıp S.’ye kalan 15 bin euroyu teslim etti. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen Ragıp S. ve arkadaşları ile Gülizar A. ve Ömer A., İstanbul’da bir otelde buluştular. Diğer taraftan, polisler sekiz kişiyi ev ve iş yerlerinde gözaltına aldı ve Bursa’ya getirdi.

Olayların Tutanakları

Anne Gülizar A., oğul Ömer A. ve tetikçi Ragıp S. ile birlikte Nihat S. Fırat G., Hacı Hüseyin K., Servet G., Muhammed T., Cengiz P. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçlamalar arasında “Yaralama”, “Azmettirme”, “Mala zarar verme”, “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet”, “Genel güvenliği tehlikeye sokmak” bulunuyor.

Related Posts

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack: SDG, YPG ve PKK’dır

CNN Türk’e konuşan ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, “SDG, YPG ve PKK’dır. Onlara bağımsız devlet kurma borcumuz yok. Özgür bir Kürdistan olmayacak, özgür bir SDG devleti olmayacak.” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Srebrenitsa mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Hafta tatilinde çalışanı korkutan gelişme

İş Kanununa tabi çalışanlar için haftada bir gün izin zorunlu tutulmakta. Buna karşın TBMM’de kabul edilen kanun ile turizm işçilerinin haftalık izin hakları ise 11 günde 1 olacak şekilde değiştirildi. Söz konusu düzenlemenin yakın gelecekte inşaat ve birçok sektör çalışanlarına da yansıyabileceği belirtilirken, işçiler ise yaşanan hak kaybına tepki gösteriyor.

WImbledon’da uyuyakaldı

SEZONUN üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’ın 10’uncu gününde, Sırp tenisçi Novak Djokovic ile İtalyan raket Flavio Cobolli karşılaştı.

İYİ Partili Çömez’den ekran karartma cezası verilen Sözcü TV’nin logosunun önünde açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığına gönderilen fezlekenin nedeninin eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Medipol hastaneleri ve ona tahsis edilmiş arsaları televizyon programında sorması olduğunu söyledi. Çömez, “Kaldırın dokunulmazlığımı sizinle mahkemede hesaplaşalım” dedi.