Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Seferihisar merkezli olarak İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bir kez daha İzmirli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Şuana kadar 58 vefatımız var, 896 yaralımız var. 200 kadarı tedavide. Bunun dışındakiler taburcu edildi

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Samsun’dan bu önemli kavşakta çok daha fazla destek bekliyorum, bu mücadelenin başarıya ulaşması sayesinde çocuklarımıza büyük ve güçlü Türkiye bırakma hayalimizi 2053 vizyonumuzla gerçeğe dönüştürebiliriz. Biz kaderi Türkiye’nin kaderi ile Türk milletinin kaderi ile bütünleşmiş bir partiyiz. Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlü ise biz güçlüyüz. İşte bunun için her fırsatta AK Parti milletin partisidir diyoruz.

Her kim AK Parti’yi şahsi hesaplarının aracı haline dönüştürmeye kalkarsa karşısında milletimizle birlikte bizi de bulur.

Hangi seviyede olursa olsun partimize hizmet etmiş hiç kimseyi dışarda bırakmadan yeni isimler ve heyecanlarla AK Parti’yi güçlendirmeyi sürdürüyoruz. Türkiye genelin üye sayımız şu an itibari ile 11 milyonu aştı, böyle bir parti yok. Samsun’un da yeni üyeler ve yeni heyecanlarla bu büyük gönül seferberliğinde en önlerde yer almasını bekliyorum. Üye sayısını sürekli artırmamız demek seçimden önce seçim kazanmak demektir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın