Şişli’de “Gezici Kent Market” projesi başlıyor: İlk durak Feriköy

Şişli Belediyesi Gezici Kent Market Projesini Hayata Geçiriyor

Şişli Belediyesi, popüler “Gezici Kent Lokantası” ve “Gezici Kent Kafe” projelerinin ardından yeni bir proje olan “Gezici Kent Market” ile dikkatleri üzerine çekiyor. Temel gıdadan temizlik malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi, uygun fiyatlarla vatandaşlara sunulacak.

Şişli Belediyesi, reyonlar ve alışveriş kasası içeren bir kamyonu markete dönüştürerek Gezici Kent Market’i hayata geçiriyor. İlk durağı Feriköy’deki Yay Meydanı olacak olan market, “Uygun fiyat, kaliteli hizmet” anlayışıyla hizmet vermeye hazırlanıyor. Marketin açılışını yapacak olan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Feriköy’de bulunan vatandaşlarla buluşacak.

Gezici Kent Market’te nohut, fasulye, un, ayçiçek yağı, bulaşık deterjanı, bebek bezleri gibi ilk etapta 40 farklı ürün vatandaşların hizmetine sunulacak. Market, hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 arasında açık olacak ve alışverişlerde sadece kredi kartı geçerli olacak.

Gezici market projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, projeyi “bütçe dostu” olarak nitelendirerek Şişli’deki her vatandaşın en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünlere ulaşabileceğini belirtti. “Kent Market” ile vatandaşların tenceresinin kaynamasına destek olmayı amaçladıklarını vurgulayan Şahan, en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri vatandaşların ayağına taşıyacaklarını söyledi.

Gezici Kent Market projesi, şehrin farklı noktalarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara kaliteli ürünlere kolay ve uygun bir şekilde erişim imkanı sunmayı hedefliyor.

Related Posts

Gazze’de can kaybı 56 bin 647’ye yükseldi

Katil İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 116 artarak 56 bin 647’ye yükseldi.

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …