Özgür Özel planını açıklayacak: Herkes ne söyleyeceğini merak ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da meydana gelen yangın faciası sebebiyle planladığı toplantıyı erteledi ve 2025 yol haritasını açıklayacak. “Geçim yoksa seçim var” sloganını sık sık dile getiren Özel, bugün partisinin Meclis’teki grup toplantısında önce planlarını partililerle paylaşacak.

Özel’in, İstanbul’da “Başlıyoruz” temasıyla iktidarı seçime zorlayacak yol haritasını duyurması bekleniyor. Sandık güvenliği çalışmalarından mitinglere, saha çalışmalarından yeni program hazırlıklarına kadar geniş bir planı partililerle paylaşacağı öğrenildi.

Parti içi cumhurbaşkanı adayı açıklanması konusunda farklı fikirlerin olduğu belirtiliyor. Adayın hızla açıklanması gerektiğini savunanlar olduğu gibi henüz erken olduğunu düşünenler de bulunuyor. Partide adaylık sürecinin kimsenin dışarıda kalmayacağı bir şekilde yürütülmesi fikri ön plana çıkıyor.

Özgür Özel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek son dönemde CHP’ye yönelik baskılar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı açılan soruşturmalar ve Bolu’daki yangın sonrası yaşanan süreçleri değerlendirdi.

Related Posts

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İsrail Başbakanı Netanyahu Gazze sınırındaki İsrail yerleşimine gitti

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk kez İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze Şeridi’ndeki İsrail yerleşim yerlerini ziyaret etti. Netanyahu, Nir Oz’u ziyaret ederek İsrailli esir yakınlarıyla bir araya gelerek 20 İsrailli esirin hayatta olduğunu ve tüm esirleri getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Son iki haftada 900’den fazla deprem oldu! Halk uyuyamıyor

Japonya’nın güneyindeki Tokara Adaları’nda son iki haftada 900’den fazla deprem meydana gelmesi, bölgede yaşayanları endişelendirdi. Sürekli sarsıntılar nedeniyle birçok kişi geceleri uykusuz kalıyor, evlerinde her an sallantı olabileceği korkusuyla yaşıyor.