Özel kolejde öğrencilere istismar iddiası | Öğretmen tutuklandı, şikayetçi aile sayısı 9’a yükseldi

Kartepe’deki Kolejde Öğretmen Cinsel İstismar Suçlamasıyla Karşı Karşıya

Kartepe’de bulunan özel bir kolejde görev yapan M.A. adlı öğretmen, bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddialarıyla gündeme geldi. İddiaya göre, M.A. sınıftaki öğrencilere “Sizi ödüllendireceğim” diyerek dışarı çıkartmış ve bazı öğrencileri kucağına alarak tacize maruz bırakmış.

Öğrenciler durumu ailelerine aktardıktan sonra olay polise intikal etti. M.A., 7 ailenin şikayeti üzerine gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

İncelenen soruşturma sürecinde, iki aile daha çocuklarının aynı öğretmen tarafından istismara uğradığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Konuyla ilgili detaylı araştırmaların devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …

Suriye-İsrail anlaşması belirginleşiyor

Suriye’de Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesiyle birlikte Golan Tepeleri’nin Suriye tarafında kalan tampon bölgeyi işgal eden İsrail ile Şam yönetimi arasındaki müzakereler sona yaklaşıyor.

CHP’li üç ismin Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı: Neymiş beni genel merkeze sokmayacaklarmış

CHP’nin 38. şaibeli kurultay davasından olası bir mutlak butlan kararı sonrası genel başkanlık koltuğuna geri dönmeye yeşil ışık yakan Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun talebi üzerine kendisini ziyarete gelen CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Parti Meclisi Üyesi Engin Özkoç’a “Arkadaşlar bu konuda telaşlanacak bir şey yok. Örgütün tepkisi ne olacak? 2-3 gün tepki gösterir. Neymiş, beni genel merkeze sokmayacaklarmış. Evet sokmasınlar. Genel başkan neredeyse genel merkez orasıdır. Bunların hepsi yoluna girer. Telaşa gerek yok.” dediği öğrenildi.