İzmir’de, 175 dosyadan aranma kaydı bulunan hükümlü yakalandı

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Uyuşturucu Operasyonu

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla farklı noktalarda denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerde şüphe üzerine durdurulan 10 kişi gözaltına alınırken, yapılan üst aramalarında; 17 gram metamfetamin, 20 gram esrar, 1100 sentetik ecza maddesi olarak bilinen uyuşturucu hap, 7 silah ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 650 TL, 100 Euro ve 14 Dolar ele geçirildi.

Doğan Haber Ajansı’nın haberine göre bölgede çalışmalarına sürdüren polis ekipleri, sokakta bulunan bir motosikleti çalmaya çalışan 2 şüpheliyi de suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Ara sokaklarda devriye atan ekipler, E.K.’yi şüpheli hareketlerde bulunması üzerine durdurdu. Yapılan kontrollerde E.K.’nin 175 dosyadan arandığı ve hakkında 9 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ortaya çıktı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

BM Genel Sekreteri Guterres: Gazze en acımasız evreyi yaşıyor

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’deki Filistin halkının çatışmaların en ağır ve yıkıcı evreden geçtiğini belirtti. Guterres, İsrail’in yaklaşık 80 gün boyunca hayati öneme sahip insani yardımların ulaşmasını engellediğini vurgularken, Gazze’nin abluka altındaki kuzey bölgelerinde yaşayan sivillere hiçbir yardımın ulaşamadığını da dile getirdi.

Gazze’de yardım görevlilerine hava saldırısı: 6 ölü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 6 insani yardım dağıtım görevlisinin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, “İşgalci İsrail, aç bırakma ve insani yardımları aksatma planı …

CHP’de grup yönetimi belirleniyor

CHP’nin Meclis grubu, bugün saat 11.00’de toplanarak yeni grup yönetimini seçecek. Bu kapsamda TBMM İdare Amirliği, grup başkanvekillikleri, TBMM Başkanvekilliği ve kâtip üyelikleri için seçim yapılacak.

Trump, Harvard’ın yabancı öğrenci kabulünü yasakladı

Başkan seçildikten sonra göçmen uyguladığı göçmen politikaları tepki çeken Trump, Harvard Üniversitesi’nin uluslararası öğrenci kabul yetkisini iptal etti.

ABD’nin başkentinde silahlı saldırı: İsrail Büyükelçiliği’nin 2 personeli hayatını kaybetti

ABD’nin başkenti Washington’da şehir merkezindeki bir “Yahudi müzesinin” dışında iki İsrail büyükelçiliği çalışanının öldürüldü. Bir erkek ve bir kadın olan personelin Başkent Yahudi Müzesi’ndeki bir etkinlikten çıkarken vurulduğu kaydedildi.

ABD’ye füze kalkanı projesi: Trump’tan 175 milyar $’lık ‘Altın Kubbe’

Trump, ABD’yi ‘dünyanın diğer tarafından ya da uzaydan atılan’ füzelerden koruyacak Altın Kubbe savunma sistemini açıkladı. 175 milyar dolarlık füze kalkanının maliyetinin Ortadoğu’dan toplanan paralarla sağlanacağını söyledi.