İmamoğlu’ndan kurultay sonrası mesaj: Partimiz zorlu yolculuğa çok daha güçlü giriyor

Ekrem İmamoğlu, CHP 21. Olağanüstü Kurultayını Değerlendirdi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin dün gerçekleştirilen 21. Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendirdi. İmamoğlu, “Cumhuriyet Halk Partimizin Olağanüstü Kurultayı’nda yeniden genel başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i ve parti yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Partimiz zorlu yolculuğa çok daha güçlü giriyor. Yeni Türkiye’nin inşası için özveriyle, kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun.” ifadesini kullandı.

Related Posts

Erbaş ve eşi hacca giderken ütücülerini de götürdü

90 bin camide kamu malı, israf ve şatafat hutbesi veren Diyanet, kendi söylemiyle ters düştü. Ütücüler, Arafat’taki başkan çadırı ve Seher Erbaş’ın olduğu bölümde ütü yaptı.

Gazze’de can kaybı 56 bin 647’ye yükseldi

Katil İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 116 artarak 56 bin 647’ye yükseldi.

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.