Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Çift Hayatını Kaybetti

Fethiye’de Sobadan Sızan Karbonmonoksit Çifti Hayattan Kopardı

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Çiftten haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ihbar üzerine eve sevk edildi ve yapılan kontroller sonucunda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cemile ve Mehmet Başar’ın hayatını kaybettiğini öğrenen çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Related Posts

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack: SDG, YPG ve PKK’dır

CNN Türk’e konuşan ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, “SDG, YPG ve PKK’dır. Onlara bağımsız devlet kurma borcumuz yok. Özgür bir Kürdistan olmayacak, özgür bir SDG devleti olmayacak.” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Srebrenitsa mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Hafta tatilinde çalışanı korkutan gelişme

İş Kanununa tabi çalışanlar için haftada bir gün izin zorunlu tutulmakta. Buna karşın TBMM’de kabul edilen kanun ile turizm işçilerinin haftalık izin hakları ise 11 günde 1 olacak şekilde değiştirildi. Söz konusu düzenlemenin yakın gelecekte inşaat ve birçok sektör çalışanlarına da yansıyabileceği belirtilirken, işçiler ise yaşanan hak kaybına tepki gösteriyor.

WImbledon’da uyuyakaldı

SEZONUN üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’ın 10’uncu gününde, Sırp tenisçi Novak Djokovic ile İtalyan raket Flavio Cobolli karşılaştı.

İYİ Partili Çömez’den ekran karartma cezası verilen Sözcü TV’nin logosunun önünde açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığına gönderilen fezlekenin nedeninin eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Medipol hastaneleri ve ona tahsis edilmiş arsaları televizyon programında sorması olduğunu söyledi. Çömez, “Kaldırın dokunulmazlığımı sizinle mahkemede hesaplaşalım” dedi.