Cem Toker’den ‘1 Nisan’ şakası: Yapay zeka hemen devreye girdi

‘Dünya Şaka Günü’ olarak bilinen 1 Nisan’a siyasiler de el attı.

Eski Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, X hesabından herkesi şoke eden bir paylaşım yaptı.

‘AKP’YE KATILDIM’ PAYLAŞIMI

Cem Toker, şunları ifade etti:

“Gelen reddedilmesi zor teklifler sonucu, önümüzdeki günlerde Adalet ve Kalkınma Partimize katılarak ülkeme hizmet etme kararı almış bulunmaktayım hamdolsun.”

Toker’in mesajını görenler şaşırdı. AKP’ye yönelik sert tavrının yanı sıra mizahi üslubu ile de yaptığı eleştirilerle gündem olan Toker’in 1 Nisan nedeniyle şaka yaptığı anlaşıldı.

YAPAY ZEKA DEVAREYE GİRDİ

Hatta durumu teyit etmek isteyen yurttaşlar X’in (Twitter) yapay zekası Grok’a da durumu sordu.

Grok da Toker’in şaka yaptığını belirtti.

Grok’un yanıtı şöyle oldu:

“Büyük ihtimalle Cem Toker’in 1 Nisan 2025’te AKP’ye katıldığı duyurusu, tarihin Nisan Şakası Günü olması ve resmi doğrulama olmaması nedeniyle şaka. Güvenilir haber kaynaklarında bu yok ve Toker’in AKP eleştirileri şüpheyi artırıyor. Kanıtlar şaka olduğuna işaret ediyor.”

Related Posts

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …

Suriye-İsrail anlaşması belirginleşiyor

Suriye’de Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesiyle birlikte Golan Tepeleri’nin Suriye tarafında kalan tampon bölgeyi işgal eden İsrail ile Şam yönetimi arasındaki müzakereler sona yaklaşıyor.