Bakan Yumaklı’dan şehit ailesine taziye ziyareti

Bakan Yumaklı, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Seyitgazi ilçesinde meydana gelen orman yangınında şehit düşen Eyüp Dereli için düzenlenen cenaze törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, tören sonrasında yangında yaralananları ziyaret etti.

Bakan Yumaklı ve Vali Aksoy, aynı yangında şehit olan Tolunay Kocaman’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Seyitgazi ilçesine gitti. Cenaze evinde, Bakan Yumaklı ve Vali Aksoy, şehidin babası Hüseyin Kocaman, annesi Hatice Kocaman ve 1 hafta önce evlendiği eşi Burcu Kocaman’a başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyarete Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya, Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, İbrahim Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Emel Gözükara Duymaz, Mustafa Yavuz, Osman Mestan, protokol üyeleri ve Eskişehirliler de katıldı.

Bakan Yumaklı, şehit ailesinden ayrılırken Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Related Posts

Aksaray’da Tır-Otomobil Çarpışması: 1 Yaralı

Aksaray’da tır ile otomobilin çarpışması sonucu bir kadın yaralandı, durumu iyi.

Kaymakam Başar Şehit Yakınlarını Ziyaret Etti

Sason Kaymakamı Furkan Başar, şehit yakınları ve gazilere evlerinde ziyarette bulundu.

Bahçeli’den orman yangını şehitleri için taziye mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir’de orman yangınına müdahale sırasında hayatını kaybeden 10 kişi için taziye mesajı yayımladı.

Tuğba Özay’dan orman işçileri isyanı… Kime öfkelendi…

10 orman işçisinin yangında hayatını kaybetmesinin ardından Tuğba Özay isyan etti. Odatv’ye konuşan Özay, sosyal medyada bazı paylaşımlara tepki gösterdi. İklim savaşları konusunu tekrardan gündeme getirdi.

Kuyucak’ta İşçilere Aile Şiddeti Bilgilendirmesi

Jandarma, Kuyucak’taki fabrikada işçilere aile içi şiddetle mücadele konusunda bilgilendirme yaptı.

Beşiktaş’ı ilgilendiren maçta kazanan belli oldu! İşte Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk ayağında 13 maç yapıldı. Gecenin öne çıkan maçında Rangers, sahasında Panathinaikos’u 2-0 mağlup etti. Bu eşleşmede kaybeden takım, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Beşiktaş-Shakhtar Donetsk eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.