Ali Bahar’ın tekne kazasından yasak aşk çıktı

Ali Bahar’ın Tekne Kazasından Yasağın Aski Cikti

Antalya Organize Sanayi Bölgesi ve ATSO Başkanı Ali Bahar, Temmuz 2024 akşamı, kendi teknesiyle marinaya yanaştığı sırada bir eşyasının düşmesi sonucu denize atladı. Tekne arkadaşı M.S.Ç. durumu fark etmeden manevra yapınca Ali Bahar, motor pervanelerinin arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Davacı ve Şikayetçiyim”

Kemer Asliye Ceza Mahkemesi, savcılık tarafından hazırlanan iddianameyi kabul etti. Ali Bahar’ın eşi Şebnem Bahar, savcılıktaki ifadesinde, “Olayı öğrendiğim gün yaşadığım şok nedeniyle aceleyle alınan ifademde şikayetçi olmadığım belirtilmiş. Ancak olay anında bana aktarılan bilgilerle dosyada yer alan bilgiler tamamen farklıydı. Olay günü teknede bulunan M.S.Ç. ve Y.C.Ç. ile daha sonra tespit edilecek diğer kişilerden davacı ve şikayetçiyim,” dedi.

Teknedeki Kadın Sevgilisi Çıktı

Savcılıktaki ilk ifadesinde, teknede bulunan Y.C.Ç’nin Ali Bahar’ın eski bir dostu olduğunu söylediğini aktaran M.S.Ç, ek ifadesinde ise ikili arasında duygusal bir ilişki olduğunu belirtti. M.S.Ç, “Ali Bahar ile olduğu kadar eşi ve çocuklarıyla da yakındım. Aileyle samimi bir ilişkim vardı. Ancak ailesinin mahremiyetini korumak için bu durumu açıklamamıştım,” açıklamasında bulundu.

“Olay Günü Herhangi Bir Temasım Olmadı”

Y.C.Ç. ise ifadesinde, “Ali Bahar’ı yaklaşık 20 yıldır tanırım. Kendisiyle samimi bir arkadaşlığımız vardı. Zorlu bir seçim süreci geçiriyordu. O gün, saat 19.00-19.30 civarında marinadan çıkış yaptık. Ortam keyifliydi, bu yüzden çok fazla alkol tüketteliler. Ben ise fazla alkol almadım. Uyumadan önce üçümüz denize girip çıktık. Daha sonra teknenin kıç tarafındaki koltukta telefonum elimde uzandım ve uyuyakaldım,” ifadelerini kullandı.

Ali Bahar ile duygusal bir ilişkisi olduğunu doğrulayan Y.C.Ç, “Fakat olay günü herhangi bir tartışmamız olmadı. Olay anında birbirimize hiçbir şekilde temasımız olmadı. Ne o bana dokundu ne de ben ona. Fiziksel olarak da birbirimize yakın değildik. Teknede hiç kimse arasında cinsel bir yakınlık yaşanmadı. Aramızdaki ilişkinin olay anı ve sonucu ile bir ilgisi yoktur. Olay anında sevgi ya da şakalaşma amaçlı dahi bir temasımız olmadı,” diye konuştu.

İki Yıldan 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

İddianamede, Ali Bahar’ın vücudunda 2,55 promil alkol ve anestezik bir madde olan “lidokain” bulunduğu belirtildi. M.S.Ç. ve Y.C.Ç. hakkında “Taksirle ölüme neden olma” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Davanın ilk duruşması 21 Şubat’ta Kemer Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Related Posts

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …

Suriye-İsrail anlaşması belirginleşiyor

Suriye’de Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesiyle birlikte Golan Tepeleri’nin Suriye tarafında kalan tampon bölgeyi işgal eden İsrail ile Şam yönetimi arasındaki müzakereler sona yaklaşıyor.