AKP’li belediye başkanı, Menzil’in tatil köyünü yıkacak

Menzil Tarikatına Yıkım Kararı: Kaçak Tatil Köyüne Son

Son yıllarda Türkiye’de AKP iktidarının desteğiyle büyüyüp gelişen Menzil Tarikatı, Adıyaman’da konut projelerinin ardından Sakarya’nın Karasu ilçesinde kaçak bir tatil köyü inşa etmişti. Bu kaçak yapılar hakkında gelen şikayetler sonrasında konu yargıya taşındı ve AKP’li Karasu Belediye Başkanı konuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Başkan İshak Sarı, sahil şeridindeki birçok kaçak yapının yıkım kararının verildiğini duyurarak, ruhsatsız yapıların sahil şeridini bozmasına izin vermeyeceklerini vurguladı. Özellikle Menzil’e ait kaçak tatil köyüyle ilgili de yıkım kararının önünde hiçbir engel bulunmadığını belirtti.

Yapılan incelemeler sonucunda, tatil köyündeki çelik konstrüksiyon evlerin ve sosyal tesislerin kaçak olarak inşa edildiği ve herhangi bir ruhsat alınmadığı ortaya çıktı. Bu durum karşısında Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, Karamüezzinler Mahallesi’nde kaçak bina yıkımını sosyal medya hesabından paylaştı.

Vatandaşlar ise Menzil’e ait yapıların da yıkılmasını beklediklerini dile getirirken, Başkan Yardımcısı Çakır da Menzil’e ait diğer yapıların da yıkılacağını belirtti.

Related Posts

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İsrail Başbakanı Netanyahu Gazze sınırındaki İsrail yerleşimine gitti

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk kez İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze Şeridi’ndeki İsrail yerleşim yerlerini ziyaret etti. Netanyahu, Nir Oz’u ziyaret ederek İsrailli esir yakınlarıyla bir araya gelerek 20 İsrailli esirin hayatta olduğunu ve tüm esirleri getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Son iki haftada 900’den fazla deprem oldu! Halk uyuyamıyor

Japonya’nın güneyindeki Tokara Adaları’nda son iki haftada 900’den fazla deprem meydana gelmesi, bölgede yaşayanları endişelendirdi. Sürekli sarsıntılar nedeniyle birçok kişi geceleri uykusuz kalıyor, evlerinde her an sallantı olabileceği korkusuyla yaşıyor.