ABD’de çelik fabrikasında patlama: 1 ölü 10 yaralı

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan Clairton Coke adlı çelik fabrikasında meydana gelen patlamanın bilançosu netleşmeye başladı. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, olayda en az 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Allegheny County Acil Sağlık Hizmetleri Departmanı Şefi Matthew Brown, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Hala olayla ilgileniyoruz. Şu anda kayıp olan 1 kişiyi bulmaya odaklandık” açıklamasını yaptı. 20 acil sağlık hizmeti departmanı ve 14 yerel itfaiye teşkilatından ekiplerin destek için olay yerine çağrıldığını aktaran Brown, patlama sonrasında çıkan yangının kontrol altına alındığını ve fabrikadaki durumun normal olduğunu ifade etti. Brown, itfaiye müfettişlerinin olay yerinde soruşturma yürüttüğünü de sözlerine ekledi.

Related Posts

Bu görüntüler Yüksekova’dan… Sokakta ne kadar hayvan varsa öldürmüşler

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 10 köpek, 5 kedi ve 3 tilki zehirlenerek öldürüldü. Veteriner hekim Ercan Tekin, tehlikenin sadece hayvanlarla sınırlı olmadığını, çocukların da zarar görebileceğini söyledi.

Netanyahu yolsuzluk davasında haftada 3 kez ifade verecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun yolsuzlukla yargılandığı dava kapsamında, mahkeme sürecin ‘hızlandırılması’ amacıyla Başbakan’ın mahkemelerin tekrar göreve başlayacağı eylül ayından itibaren haftada üç kere ifade vermesini emretti. Netanyahu …

Halep’te Suriye ordusu ve YPG/PKK arasında çatışma çıktı

Suriye Savunma Bakanlığı Medya ve İletişim Dairesi, Halep’te Suriye ordusu ile terör örgütü PKK/YPG arasında çıkan çatışmada 1 askerin hayatını kaybettiğini bildirdi.

F-35B Uçağı Acil İniş Yaptı

İngiltere’ye ait F-35B, Kagoshima Havalimanı’na teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı.

Dünyadan daha eski taş evlerine düştü: Çatıyı delip içeri girdi

6 Haziran’da ABD’nin güney eyaletlerinde gündüz vakti gökyüzünde beliren parlak bir ateş topunun bir parçası, ABD’nin Georgia eyaletine bağlı McDonough bir evin çatısını delerek içeri düştü.

Tahliyelerin yolu açılacak: AKP ‘af’ için düğmeye bastı!

AKP’nin ‘Terörsüz Türkiye’ adını verdiği yeni süreçte komisyon aşamasına geçilirken süreç için müstakil bir taslak hazırladığı ve bunun hayata geçmesi halinde üyelik, yardım yataklık, yöneticilik, propaganda gibi suçlardan yargılanan DEM Partili siyasetçiler tahliye edilebileceği öne sürüldü.