Belediye çalışanlarına faizle para veren baba ve 3 oğluna tefecilikten gözaltı

Zonguldak Belediyesi Çalışanlarına Faizle Para Veren 3 Kardeş ve Babaları Gözaltına Alındı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Zonguldak Belediyesi’nde çalışan 3 kardeş ile babalarının, kurum çalışanlarına faizle para verdiklerini belirledi.

3 aylık teknik ve fiziki takibin sonucunda polis ekipleri, şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında O.K., V.K. ve S.K. ile babaları Y.K. gözaltına alındı. Tefecilik suçlamasıyla yakalanan 3 kardeş ve babaları, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin savcılık işlemleri devam etmektedir.

Related Posts

DEM’den muhalefete tepki: İçeri girse ilk o ağlar

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İBB’ye yönelik soruşturmalara gönderme yaparak muhalefeti sert sözlerle eleştirdi: “3 gün içerde kalsalar salya sümük ağlayacaklar, sonra da yıllarca cezaevinde kalanları hedef alacaklar.”

İstanbul’da AKP’den partililere ‘sosyal medya’ eğitimi

AKP İstanbul İl Başkanlığı, parti teşkilatına “Sosyal Medyanın Etkili Kullanımı” başlıklı eğitimler veriyor.

Kediyi vahşice öldürdü: ‘Can düşmanım’ dedi

İstanbul Başakşehir’de bir kediyi işkenceyle öldüren B.A.’nın ifadesi ortaya çıktı.

ABD’nin Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff Gazze’de

ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff, ABD’nin İsrail Büyükelçisi Mike Huckabee ile Gazze İnsani Yardım Vakfı’na ait yardım dağıtım noktasını ziyaret etti.

İstanbul’da Türkiye – Libya – İtalya zirvesi: Gündemde Akdeniz mi var?

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü İstanbul’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Libya Başbakanı Abdulhamid el Dibeyde bir araya geliyor.

Sinop Ayancık’ta denize düşen kişi hayatını kaybetti

Sinop’un Ayancık ilçesinde, kayalık bir alanda denize girmek isterken dengesini kaybederek suya düşen Yılmaz Çelik yaşamını yitirdi.