Konya’da uyuşturucu operasyonu: 26 kişi tutuklandı

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 28 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında kent genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlarla ilgili operasyon düzenledi.

Yapılan adres tespitlerinin ardından gerçekleştirilen aramalarda, bazı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda 61 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 26’sı ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen 32 zanlıdan 26’sı tutuklandı ve 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden 3’ünün ise halen işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Related Posts

Suriye ve Azerbaycan arasında yeni anlaşmalar

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi temaslarda bulunmak üzere Bakü’ye gelen Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ve beraberindeki heyeti Zogulba Sarayı’nda ağırladı. Gerçekleştirilen üst düzey görüşme sonucunda, iki ülke arasında enerji alanında önemli bir mutabakat zaptı imzalandı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’tan çarpıcı açıklamalar: ABD’nin YPG’ye hükümet kurma borcu yok, tek yapıya girecekler

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack yaptığı açıklamada “SDG dediğiniz, YPG’dir. YPG, PKK’nın bir türevidir. Onlara, bir devlet içinde bağımsız bir hükümet kurmaya borçlu değiliz. Ayrı ayrı Dürzi güçleri Dürzi gibi giyinip, Alevi güçleri Alevi gibi giyinip, Kürt güçleri Kürt gibi giyinip böyle devam eden bir yapı olmaz. Tek bir yapı olacak” ifadelerini kullandı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack: SDG, YPG ve PKK’dır

CNN Türk’e konuşan ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, “SDG, YPG ve PKK’dır. Onlara bağımsız devlet kurma borcumuz yok. Özgür bir Kürdistan olmayacak, özgür bir SDG devleti olmayacak.” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Srebrenitsa mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Hafta tatilinde çalışanı korkutan gelişme

İş Kanununa tabi çalışanlar için haftada bir gün izin zorunlu tutulmakta. Buna karşın TBMM’de kabul edilen kanun ile turizm işçilerinin haftalık izin hakları ise 11 günde 1 olacak şekilde değiştirildi. Söz konusu düzenlemenin yakın gelecekte inşaat ve birçok sektör çalışanlarına da yansıyabileceği belirtilirken, işçiler ise yaşanan hak kaybına tepki gösteriyor.

WImbledon’da uyuyakaldı

SEZONUN üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’ın 10’uncu gününde, Sırp tenisçi Novak Djokovic ile İtalyan raket Flavio Cobolli karşılaştı.