On bin euroluk lityum pil ve klima hırsızlığıyla ilgili operasyon

Derince’de Gerçekleşen Hırsızlık Olayları

Derince’de meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayında, 2 Şubat ve 19 Mart tarihlerinde bir kurum ile bir iş yerinden toplamda 10 bin euro değerinde lityum pil ile 150 bin TL değerinde klimalar çalındı.

Polis ekipleri, hırsızlık olayının E.Ü. isimli bir şahıs tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. E.Ü., daha önce işlediği beş ayrı suç nedeniyle aranan bir şahıstı ve İstanbul’da yakalandı. Kocaeli’ye getirilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İsrail Başbakanı Netanyahu Gazze sınırındaki İsrail yerleşimine gitti

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk kez İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze Şeridi’ndeki İsrail yerleşim yerlerini ziyaret etti. Netanyahu, Nir Oz’u ziyaret ederek İsrailli esir yakınlarıyla bir araya gelerek 20 İsrailli esirin hayatta olduğunu ve tüm esirleri getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Son iki haftada 900’den fazla deprem oldu! Halk uyuyamıyor

Japonya’nın güneyindeki Tokara Adaları’nda son iki haftada 900’den fazla deprem meydana gelmesi, bölgede yaşayanları endişelendirdi. Sürekli sarsıntılar nedeniyle birçok kişi geceleri uykusuz kalıyor, evlerinde her an sallantı olabileceği korkusuyla yaşıyor.