Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Gerçekleştirdi

DEM Parti‘ye mensup olan milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını yakında açıklayacaklar. Görüşme hakkında ayrıntılı bilgiler, DEM Parti tarafından yapılan resmi açıklamada paylaşılacak.

Partinin açıklamasına göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da bulunan PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmeye dair detayları Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilerle paylaştı.

Altan Sancar, görüşmenin detaylarını şu şekilde aktardı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Gelecek açıklama öncesinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere gitme ihtimali bulunmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları merakla beklenmekte.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam etmekte.

‘Silah Bırakma Çağrısı Bekleniyor’

Yarın içerisinde silahları bırakma ve silahlı mücadeleyi sonlandırma yönünde bir açıklama yapılması öngörülmekte. Görüşmelerin hangi yerlerde gerçekleşeceği henüz net değil fakat yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtilmekte.

Related Posts

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oluyor

Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundan dahil olacak Fenerbahçe’nin “Devler Ligi” kurası bugün TSİ 13.00’te başlayacak. Sarı-lacivertliler, Benfica, Club Brugge, Feyenoord veya Rangers-Panathinaikos eşleşmesinin kazananıyla rakip olacak.

Cem Yılmaz, Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk oldu

Bir aydır cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında yayımlanan programa, ünlü komedyen Cem Yılmaz konuk oldu.

Süveyda’da Ateşkese Sadakat Vurgusu

Bedevi savaşçılar, Dürzilerle ateşkes yapacaklarını ancak çatışmalara dönme ihtimalini sürdürüyor.

Vicdan azabıyla kıvranacaksınız

FETÖ kumpasıyla 35 ay cezaevinde hapis yatan emekli Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Murat Çalık ve ailesine çektirilenler karşısında büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

TBMM 1 Ekim’e kadar tatile girdi

Genel Kurul’da sağlık alanına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM 1 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere tatile girdi.

İsrail’deki Dürzi lider Tarif, ABD başkanına Dürzileri koruma çağrısı yaptı

İsrail basınındaki haberlere göre, İsrail’in Gazze’de dünya tarafından suçlandığı soykırıma değinmeyen Tarif, Süveyda’da soykırım yaşandığını ileri sürdü. Tarif, ABD’nin Tel Aviv Büyükelçisi aracılığıyla Trump’a ilettiği mesajında, Suriye’deki …