Ümit Dikbayır paylaştı: ‘Halil Konakçı hakkında soruşturma yürüten müfettiş görevden alındı’

Sosyal medyada yayılan konuşmalarıyla tepki toplayan Vaiz Halil Konakçı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma başlatmıştı.

Gelişmeyi şikayette bulunan Bağımsız Milletvekili Ümik Dikbayır paylaşmıştı.

“MÜFETTİŞİ GÖREVDEN ALMAKTA GÖSTERDİĞİNİZ HIZLI REFLEKSİ…”

Bağımsız Milletvekili Ümik Dikbayır sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada, Diyanet İşleri müfettişinin görevden alındığını belirtti.

Dikbayır, “Müfettişi görevden almakta gösterdiğiniz hızlı refleksi, Halil Konakçı’yı görevden almakta gösteremediniz!” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bağcılar’da eşini ve oğlunu öldürüp tarlaya gömen sanık hakkında mütalaa açıklandı

Bağcılar’da boşanma aşamasında olduğu eşini ve oğlunu öldürdükten sonra tarlaya gömen emekli polis memuru sanık Cengiz Bedir’in “eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme” ve “altsoydan tasarlayarak kasten öldürme” suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Mansur Yavaş’tan başsağlığı açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğunu duyurdu. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise başsağlığı mesajı yayımladı.

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (4 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)