Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı ve bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hızla kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için veteriner hekime başvurarak gerekli tedavinin yapılmasını sağladı.

Bazı hayvanseverler, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını keşfetti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtararak bakımlarını üstlendiler ve barınak çalışanlarıyla işbirliği içinde hareket ettiler. Bu duyarlı davranışlar ise mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlediler ve konuyla ilgili çözüm yolları üzerinde görüştüler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hızla bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime yönlendirildi. Bu sayede, köpek yavrularının sağlığına hızla müdahale edilerek iyileşmeleri sağlanmış olacak.

Related Posts

Erbaş ve eşi hacca giderken ütücülerini de götürdü

90 bin camide kamu malı, israf ve şatafat hutbesi veren Diyanet, kendi söylemiyle ters düştü. Ütücüler, Arafat’taki başkan çadırı ve Seher Erbaş’ın olduğu bölümde ütü yaptı.

Gazze’de can kaybı 56 bin 647’ye yükseldi

Katil İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 116 artarak 56 bin 647’ye yükseldi.

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.