Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’da Yangın Sırasında Oluşan Hasar Görüntülendi

Bursa’da dün gece meydana gelen yangın sonucu zarar gören bir fabrikanın durumu ortaya çıktı. Fabrikanın çatısındaki ve dış cephesindeki sacların birbirine girdiği görüldü.

Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde ses sistemleri üreten bir fabrikada dün gece saatlerinde yangın çıktı. İşçiler, yangını fark ederek hemen müdahale etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede fabrikayı sardı ancak polis ve itfaiyenin koordineli çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti.

Fabrikanın son durumu ise gündüz çekilen görüntülerle ortaya çıktı. Fabrikanın dış cephesinde ve çatısındaki sacların birbirine girdiği görüldü.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.

Haber: Yiğithan HÜYÜK – Kamera: Muhammet Hüseyin SEZGİN/BURSA

Related Posts

Kolombiya’da 6,3 büyüklüğünde deprem oldu

Güney Amerika ülkesi Kolombiya’da 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Greta Thunberg: Gazze’ye 100 kilogram un ulaştırmak için canımı vermeye hazırım

Greta Thunberg: Gazze’ye 100 kilogram un ulaştırmak için canımı vermeye hazırım

Bunlar daha başlangıç yapacak çok işimiz var

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ayşe Ünlüce SÖZCÜ’ye konuştu. Ünlüce, Eskişehir’de ilk olarak yoksullara destek için kolları sıvadı. Kent Lokantaları açtı. Hedefte ise ‘Mahalle Mutfakları’ projesi var. Üniversitelilere her sabah ‘Günaydın çorbası’ dağıtan Ünlüce, belediye müzelerinden elde edilen geliri de burs olarak dağıtıyor.

Selçuk Özdağ’dan bayram ziyaretinde ‘anayasa’ açıklaması: Geçmişte evet oyu verdiğim için pişmanım ve milletimden özür diliyorum

Yeni Yol Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, AKP’nin anayasa değişikliği konusunda güven vermediğini belirtip “Anayasaya, yasalara, iç tüzüğe uyacağız’ diyorlar mı? Hayır. ‘Keyfiliklere son vereceğiz’ diyorlar mı? Hayır. O halde dünyanın en iyi anayasasını yapsak ne olur, uygulamadıktan sonra ne işe yarar?” dedi. Özdağ, geçmişte anayasa değişikliğine “evet” oyu verdiği için pişman olduğunu belirtip yurttaşlardan özür diledi.

İBB soruşturmasında yeni gelişme: İş insanı Murat İlbak etkin pişmanlıktan tahliye edildi!

23 Mart’ta tutuklanan CNBC-e kanalının sahibi iş insanı Murat İlbak, savcılığa verdiği ifade sonrasında etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla tahliye edildi.

Avrupa ülkesinde hükümet paramparça: Başbakan istifasını sundu

Hollanda’da aşırı sağ lider Geert Wilders’ın koalisyondan çekilmesiyle hükümet düştü. Göç politikaları üzerindeki anlaşmazlık, sadece 11 ay süren yönetimi sona erdirdi. Ülke, NATO zirvesi öncesi siyasi belirsizliğe sürüklendi.