Ünlü fenomen sırtını dövmeyle kaplatmak için anestezi aldı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Brezilyalı Otomobil Fenomeni Ricardo Godoi Dövme Yaptırırken Hayatını Kaybetti

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın ünlü otomobil fenomenlerinden biri olan Ricardo Godoi, sırtına dövme yaptırırken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da bir hastanede genel anestezi altında sırtına dövme yaptırmak isteyen Godoi’nin kalbi durdu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan otopsi raporuna göre, Godoi’nin ölüm nedeni “anestezi indüksiyonu, solunum durması ve kalp durması” olarak belirtildi. Ayrıca steroid kullanımının da ölümüne yol açtığı tespit edildi. Ancak ailesi, steroid kullanımını reddederek Godoi’nin uzun süredir bu tür maddeleri kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini iddia etti.

Olayı inceleyen polis memuru Aden Claus, “Godoi’nin ailesiyle yapılan görüşmede, yaklaşık beş aydır steroid kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini teyit ettik” dedi.

Dövme stüdyosu da olayla ilgili bir açıklama yaparak, işlemin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için özel bir hastane ve sertifikalı bir anestezi uzmanı ile anlaşıldığını belirtti. Yapılan kan testlerinin herhangi bir risk göstermediği vurgulandı.


Şans ve Ruh Burcunuzu Öğrenin! ‘Kısmet ve Niyet’ Yazarı Hakan Kırkoğlu Anlatıyor

Related Posts

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …

Suriye-İsrail anlaşması belirginleşiyor

Suriye’de Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesiyle birlikte Golan Tepeleri’nin Suriye tarafında kalan tampon bölgeyi işgal eden İsrail ile Şam yönetimi arasındaki müzakereler sona yaklaşıyor.

CHP’li üç ismin Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı: Neymiş beni genel merkeze sokmayacaklarmış

CHP’nin 38. şaibeli kurultay davasından olası bir mutlak butlan kararı sonrası genel başkanlık koltuğuna geri dönmeye yeşil ışık yakan Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun talebi üzerine kendisini ziyarete gelen CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Parti Meclisi Üyesi Engin Özkoç’a “Arkadaşlar bu konuda telaşlanacak bir şey yok. Örgütün tepkisi ne olacak? 2-3 gün tepki gösterir. Neymiş, beni genel merkeze sokmayacaklarmış. Evet sokmasınlar. Genel başkan neredeyse genel merkez orasıdır. Bunların hepsi yoluna girer. Telaşa gerek yok.” dediği öğrenildi.

Başkan Karalar: Ödül farklı belediyecilik anlayışımızın temsili

Başkan Zeydan Karalar, Avrupa Parlamenter Meclisi’nde Adana’yı ve evrensel vizyonlarını anlattı.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.

Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı, yerine seçilen CHP’li ismi eleştirdi: Bize kumpas kuranlarla birlikte hareket ediyor

Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı, yerine seçilen CHP’li ismi eleştirdi: Bize kumpas kuranlarla birlikte hareket ediyor