Down sendromlu çocuğu darbettiği öne sürülen kişiye adli kontrol

Down Sendromlu Çocuğu Darbettiği İddiasıyla Gözaltına Alınan Komşu Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

İzmir’de yaşanan olayda, Bornova ilçesinde oturan Mustafa Yılmaz (53), down sendromlu oğlu Emirhan Yılmaz’ın (17), üst komşusu T.Ö. tarafından darbedildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan T.Ö, emniyetteki işlemlerin ardından “kendisini savunamayacak durumda olan kişiyi kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Baba Yılmaz, çocuğunun durumunu komşusuna bildirmesine rağmen anlayış göremediklerini dile getirdi.

Oğlunun ayak parmağı ile sırtındaki kemikte kırık oluştuğunu vurgulayan Yılmaz ailesi, adli süreci takip edeceklerini belirtti.

Ailenin avukatı Hasan Akgün, toplumsal anlayış ve saygı eksikliğine dikkat çekerek, çocuğun yaşadığı kırıklar nedeniyle cezanın ağırlaştırılmasını talep ettiklerini söyledi.

Televizyonlarda ‘Gassal’ gördük de ne oldu? Ölünce bizi yıkaması için en az 3 çocuk mu yapmalı? | Ekran Aşkına

Related Posts

Bunlar daha başlangıç yapacak çok işimiz var

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ayşe Ünlüce SÖZCÜ’ye konuştu. Ünlüce, Eskişehir’de ilk olarak yoksullara destek için kolları sıvadı. Kent Lokantaları açtı. Hedefte ise ‘Mahalle Mutfakları’ projesi var. Üniversitelilere her sabah ‘Günaydın çorbası’ dağıtan Ünlüce, belediye müzelerinden elde edilen geliri de burs olarak dağıtıyor.

Selçuk Özdağ’dan bayram ziyaretinde ‘anayasa’ açıklaması: Geçmişte evet oyu verdiğim için pişmanım ve milletimden özür diliyorum

Yeni Yol Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, AKP’nin anayasa değişikliği konusunda güven vermediğini belirtip “Anayasaya, yasalara, iç tüzüğe uyacağız’ diyorlar mı? Hayır. ‘Keyfiliklere son vereceğiz’ diyorlar mı? Hayır. O halde dünyanın en iyi anayasasını yapsak ne olur, uygulamadıktan sonra ne işe yarar?” dedi. Özdağ, geçmişte anayasa değişikliğine “evet” oyu verdiği için pişman olduğunu belirtip yurttaşlardan özür diledi.

İBB soruşturmasında yeni gelişme: İş insanı Murat İlbak etkin pişmanlıktan tahliye edildi!

23 Mart’ta tutuklanan CNBC-e kanalının sahibi iş insanı Murat İlbak, savcılığa verdiği ifade sonrasında etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla tahliye edildi.

Avrupa ülkesinde hükümet paramparça: Başbakan istifasını sundu

Hollanda’da aşırı sağ lider Geert Wilders’ın koalisyondan çekilmesiyle hükümet düştü. Göç politikaları üzerindeki anlaşmazlık, sadece 11 ay süren yönetimi sona erdirdi. Ülke, NATO zirvesi öncesi siyasi belirsizliğe sürüklendi.

Dem Parti Eş Genel Başkanı’ndan belediye başkanlarının sevk görüntülerine sert tepki!

Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İBB operasyonunda gözaltına alınanların tek sıra halinde adliyeye getirilmesine tepki gösterdi. Bakırhan, “12 Eylül yargılamaları ve KCK siyasi soykırım operasyonlarını andırır şekilde mahkemeye sevk edilen seçilmişlerin tek sıra fotoğraflarının servis edilmesi, siyasi acizlik ve hukuksuzluğun göstergesidir” dedi.

İmamoğlu’ndan videolu paylaşım: ‘Yalanla, hileyle, kumpasla kazanma dönemi çoktan bitti’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek miting için çağrı yaptı.