Bakan Tunç’tan savcı adayı Mithat Can Yalman’ın intiharına ilişkin açıklama: Adli ve idari soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Savcı Adayı Mithat Can Yalman’ın İntiharı Hakkında Açıklama Yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, savcı adayı Mithat Can Yalman‘ın yaşamına son vermesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, “Yaşanan acı olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldı ve süreç hassasiyetle takip ediliyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Tunç, adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Tunç, şunları belirtti: “Adana Adliyesi’nde staj yapan savcı adayı Mithat Can Yalman’ın vefatı bizleri derin bir üzüntüye boğdu. Savcı adayımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaşanan üzücü olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldı ve süreç titizlikle takip ediliyor” 

Savcı adayı Mithat Can Yalman, sosyal medyada paylaştığı intihar notunda, bir hakim ve bir savcının mobbing ve tehditlerine maruz kaldığını, fakat şikayetinin sonuçsuz kaldığını belirtmişti.

Komşuların Rahatsız Olacağını Düşündü, Ama Opera Yarışmasında Birinci Oldu

Kilis Eğitim’in haberine göre: Güneş Uluçay, Türkiye’de opera sanatçısı olmayı nasıl başardığını anlattı.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Belçika’da aşırı sıcaklar nedeniyle “turuncu alarm” verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal Silahlı Kuvvetler Komutanı General Birame Diop ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ülke arasında savunma ve güvenlik alanlarındaki ilişkiler ile savunma sanayi iş birliği konuları ele alındı.

DEM Parti: Bir kez daha İmralı’ya gideceğiz

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Pervin Buldan’ın, 8-9’unda Cumhurbaşkanı ve siyasi partilerle görüştükten sonra İmralı’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Son dakika… Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu: ‘Fonlarla beslenen gazeteciler, troller, gözü dönmüş siyasetçiler…’

Son dakika haberi… Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği Kasım 2023’te gerçekleştirilen 38. Olağan CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan ve “mutlak butlan” tartışmalarını doğuran dava 8 Eylül’e ertelendi. Eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …

Suriye-İsrail anlaşması belirginleşiyor

Suriye’de Esed rejiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesiyle birlikte Golan Tepeleri’nin Suriye tarafında kalan tampon bölgeyi işgal eden İsrail ile Şam yönetimi arasındaki müzakereler sona yaklaşıyor.